Friteuza care se plateste singura

SUPERFRY – friteuza profesionala

Revoluționarul SuperFry 4.0, datorită software-ului de operare Cookingcore și a conectivității sale avansate, prin conexiune Wi-Fi integrată, vă permite să monitorizați și să programați funcționarea acestuia chiar și de la distanță, aveti garantia unor economii semnificative.

Viteză și precizie.

Friteuza cu ulei SUPERFRY

  • INOVATIE
  • Sistemul de filtrare a uleiului complet integrat în corpul mașinii vă permite să filtrați uleiul în mai puțin de 4 minute și să reveniți la prăjire la temperatura setată prestabilită.
  • Sistemul este echipat cu un ecran tactil HD intuitiv de 7 inchi, complet cu interfata grafica color si pictograme interactive care permit gestionarea diverselor functii, programe si retete. Prin conectivitate Wi-Fi este posibilă monitorizarea operațiunilor Superfry și eficiența acestuia chiar și de la distanță.
  • DESIGN
  • Ridicatoare automate independente de cosuri, suporturi din otel inoxidabil AISI 304 complet detasabile si pot fi curatate de spalat vase.
  • Puterea și rezistența sunt integratedesignului Made in Italy într-un produs unic, realizat în întregime din oțel inoxidabil AISI 304, cu panouri detașabile individual pentru a permite operațiunile de curățare.
  • ECO-FRIENDLY
  • Spunem NU irosirii inutile a resurselor! Datorita sistemului Premix, cu acelasi consum de gaz, maximizeaza randamentul (kg/h de mancare prajita), permitandu-ti sa economisesti 30% fata de o friteuza normala cu rezervor de aceeasi capacitate dar cu sistem de ardere diferit.
rational ivario, rational ivario pro, cuptor rational

Avantaje dintr-o privire

FRITEUZA PROFESIONALA SUPERFRY

SUPERFRY este o friteuză concepută pentru a fi simplă în utilizare, dar extrem de dezvoltată în conținut, până în punctul în care managementul său integrat ghidează utilizatorul în utilizarea acesteia.

Caracteristici:

SUPERFRY este echipată cu un ecran tactil de 7 inchi cu interfață grafică color și pictograme interactive.

Până la 20 de programe/rețete complet configurabile și personalizabile în funcție de timp și temperatură, conectate direct la sistemul automat de ridicare a coșului.

Software-ul permite monitorizarea constantă a ciclului de viață al uleiului și a energiei consumate cu o economie anuală de 26,5%.

SUPERFRY SE PLATESTE SINGURA

DOAR DIN REDUCEREA CONSUMULUI DE ULEI SI ENERGIE!

Daca vrei sa afli cum, ia legatura cu noi!

Hai sã faci profit mai mare!
Salut, cum te putem ajuta?