Sesiunea  de gătit marca Mentori de Gust

Aducem pe piață sessiuni de gătit pentru cei care își doresc să învețe despre ce înseamnă să concepi un meniu inovativ și gustos, pentru cei care vor să cunoască ce presupune munca într-o bucătarie de top, dar și pentru cei care vor să lucreze cu chefs care datorită experienței lor reușesc să pună în farfurie nu doar preparate bine gătite, ci viziune, siguranță și un strop de răsfăț pentru client.

Atenți la nevoile participanților și la dorințele clienților îi încurajăm atât pe bucătării profesioniști, dar și pe antreprenorii din industria HoReCa să se înscrie la sesiunile pe diferite teme pe care le organizăm la sediul Mentori de Gust din Iași, DN 28, km 10.

Intenția noastră este să reușim să ajungem la cât mai mulți pasionați de gastronomie care înțeleg că arta culinară este întotdeauna în schimbare, că evoluția și simplitatea nu se resping, ci dimpotrivă. Vrem să colaborăm cu cei care își doresc să ofere consumatorului o experiență gastronomică deosebită, care știu că progresul nu poate fi realizat fără a învăța în mod continuu, care înțeleg că este în puterea lor să răstoarne clișee.Nu vei pleca de la noi cu o diplomă de bucătar, dar vei duce cu tine în orice bucătarie în care vei fi cunoștințe pe care vei ști să le aplici pentru a avea preparate gătite bine, concepute cu atenție, sănătoase, care impresionează prin gust și aranjarea în farfurie.

Ce este nevoie să aduci tu? Curiozitate și disponibilitatea de a fi prezent la curs minim 8 ore pe zi, de restul ne ocupăm noi ca tu să ai condițiile potrivite să înveți, să te dezvolți, să gătești, să greșești și să repari împreună cu echipa de bucătari pe care noi am ales-o pentru tine.

Suportul de curs și informațiile scrise pe care le vei primi îți vor fi de folos, cu siguranță, însă experiența ne spune că tot ceea ce citești capătă sens atunci când ești în preajma unui maestru dispus să împărtășească secretele și perspectiva personală.

De ce am ales să facem sesiuni de gătit?

Echipa Mentori de Gust urmărește să vadă în cât mai multe restaurante din România bucătari care nu uită că au început să gătească din curiozitate și care vor și după ani de experiență să își depășească limitele, bucătari la început de drum care îmbogățesc meniurile restaurantelor cu preparate actuale și fresh.

Ne dorim să întâlnim antreprenori care vor calitate și profit pe termen lung, care înțeleg nevoile unei bucătării, care cunosc provocările de a lucra în restaurant și care așadar, investec în educație și în ehipamente profesionale care ajută la gătirea ireproșabilă a preparatelor.

Bucătaria este locul în care creăm inspirați de ceea ce este în jurul nostru, de gustul din copilărie, de aromele care au rămas cu noi din călătoriile noastre, așadar organizăm ateliere de gătit pe diferite tematici în funcție de dorința ta de a explora și de nevoile business-ului tău.

Te invităm să ne urmărești pentru a nu pierde ocazia de a participa la sesiunile de gătit potrivite pentru tine și afacerea ta

Salut, cum te putem ajuta?