Sesiunea de gatit

organizatã de Mentori de Gust

“Drumul cel mai scurt de la furnizor la profit”

Ce este Sesiunea de Gãtit?

Sesiunea de Gatit organizată de Mentori de Gust este un eveniment care se are loc la intervale regulate, pentru a-i ajuta pe chefii bucatări sau antreprenori din zona HoReCa, după caz, să-și îmbunatațească abilitătile culinare și să invețe despre tehnici, ingrediente și prepararea diveritelor feluri de mancare, în directă relație cu tematica Sesiunii.

Ce poți învãța

la Sesiunea de Gatit?

1. Pregătirea și prelucrarea ingredientelor: vei învăța cum să selectezi și să pregătești ingredientele pentru diferite feluri de mâncare, cum ar fi tăierea, tocare, curățarea și marinarea.

2. Tehnici de gătit: vei învăța diferite metode de gătit, cum ar fi prăjirea, coacerea, fierberea, aburirea și grătarea, precum și cum să controlezi temperatura și timpul de gătire.

3. Prezentare și decorare: vei învăța cum să aranjezi și să decorezi felurile de mâncare pentru a le face să arate apetisante și profesioniste.

4. Gestionarea timpului și organizarea bucătăriei: vei învăța cum să planifici și să organizezi diferitele etape ale gătitului pentru a reduce stresul și a evita erorile.

5. Îmbinarea ingredientelor și gusturilor: vei învăța cum să combinii diferite ingrediente și arome pentru a crea feluri de mâncare delicioase și echilibrate din punct de vedere nutrițional.

6. Curiozitate și inovație: vei fi încurajat să experimentezi cu diferite ingrediente și tehnici pentru a-ți dezvolta propria creativitate culinară.

Unde se desfașoarã Sesiunea de Gatit?

Începând cu anul 2023, Mentori de Gust pune la dispoziția participanților un spațiu special dedicat pentru Sesiunea de Gãtit, dotat cu echipamente profesionale:

Cuptor Rational, echipamente Saro Germania si Combisteel Olanda.

Acesta se aflã la adresa: DN28 Km 10, Iași, lângã BRAS Renault, în incinta Showroomului Mentori de Gust.

Am organizat în trecut Sesiunea de Gãtit și la Brașov, Gura Humorului, București, în total avem peste 250 de participanți la aceste evenimente.

Ce spun participanții despre Sesiunea de Gãtit?

Galerii foto de la Sesiunea de Gãtit:

Sesiunea de gatit - Meniuri evenimente si a la carte Locatie: BrasoV, 2022

Sesiunea de gatit - meniuri evenimente Locatie: Iasi, 2023

consultanta restaurant, realizare meniuri restaurant, consultanta gastronomie, consultanta horeca, echipamente bucatarie

SESIUNEA DE GATIT - PANIFICATIE, MENIURI PENTRU EVENIMENTE, MENIURI A LA CARTE lOCATIE: GURA HUMORULUI, 2022

Participanti

Rețete Elaborate

Ore de gãtit

Hai sã faci profit mai mare!
Salut, cum te putem ajuta?