Participa la

Sesiunea de Gatit

Ce vei invata daca participi la cursurile noastre:

  • Realizare antreuri
  • Realizare meniuri complete pentru evenimente
  • Realizare preparate a la carte
  • Realizare preparate fine dining
  • Preparate vegetariene
  • Produse de brutarie de înalta calitate

Timp de 3 zile te perfecționezi alaturi de Chefi experimentati care te  ajuta  sa aduci valoare mai mare preparatelor tale!

La sesiunile de gãtit organizate de Mentori de Gust au participat oameni din diverse zone ale gastronomiei, de la antreprenori din zona HoReCa ce îsi doresc să cunoască procesele interne ale unei bucatarii, la chefi  extraordinari care vor să fie mai eficienti la ei in locatie.

Echipa Mentori de Gust este formata din bucatari profesionisti, pasionati de inovatie si performanta si organizeaza Sesiunea de gatit pentru persoane care doresc sa cunoasca în profunzime cum trebuie sa functioneze o bucatarie de top si care sunt ingredientele necesare pentru ca businessul lor să fie profitabil si clientii sa fie multumiti.

Ne bucura prezenta la Sesiunea de Gatit a oamenilor care îsi doresc în permanenta sa evolueze, sa învete, sa integreze noile tendințe în materie de gastronomie, în consecinta clientul final sa se bucure de un preparat de calitate.

Participanti la Sesiunea de Gatit

Meniuri Realizate

Orase au gazduit Sesiunea

Despre noi

Încercam sa fim mereu cu un pas înainte, apreciem inovațiile si venim în ajutorul clientului cu optiuni înainte de a trece la implementare, ne asumam consecintele deciziilor luate, ne stim prioritatile si muncim sa le realizam rapid și eficient. Clienții noștri ne sunt partneri si lucrăm împreuna pentru a gasi solutiile optime de a creste afacerea pe termen lung într-un mod sanatos si responsabil.

 

 

Asa ar trebui sa arate, in viziunea noastra,  preparatele unui restaurant ce isi respecta clientii.

La Sesiunile noastre va invatam despre cum sa scurtati drumul lung  de la furnizor pana la profit!

 

 

 

Pentru a putea participa la urmatoarele evenimente gastronomice organizate de Mentori de Gust, completeaza formularul de mai jos:

Inscrie-te

Salut, cum te putem ajuta?