Proceduri HACCP
Gãtim în sigurantãFii la curent cu ultimele noutãti
Aplicarea corectă a procedurilor HACCP
Amenajarea restaurantului presupune o serie de provocări pentru care noi avem soluții, însă indiferent de dimensiunea proiectului, deschiderea unui restaurant implică cunoașterea și implementarea procedurilor HACCP.
Ce este HACCP
HACCP este un acronim al sintagmei Hazard Analysis and Critical Control Point (analiza riscurilor si a punctelor critice de control). HACCP reprezintã o metodologie si un sistem de management în acelasi timp. Ea este folositã pentru a identifica, a preveni si a controla pericolele sau riscurile care pot apãrea în domeniul siguranței alimentare.
Metodologie
HACCP rste acoperit de către specialiștii Mentori de Gust astfel că procedurile de lucru, normele de igienă în industria alimentară și curățenia în bucătărie să fie realizate cu ușurință de către angajați pe baza strategiei create de către noi.
Pe scurt
Sistemul de Analiză a Riscurilor în Punctele Critice de Control sau HACCP este o lucrare scrisă ce conține o serie de norme de igienă ce trebuie respectate și implementate de orice persoană juridică care dorește să desfăsoare activități de alimentație publică în țările Uniunii Europene