Proceduri HACCP

Gãtim în sigurantã

Fii la curent cu ultimele noutãti

Aplicarea corectă a procedurilor HACCP

Amenajarea restaurantului presupune o serie de provocări pentru care noi avem soluții, însă indiferent de dimensiunea proiectului, deschiderea unui restaurant implică cunoașterea și implementarea procedurilor HACCP.

 

 

 

Ce este HACCP

HACCP este un acronim al sintagmei Hazard Analysis and Critical Control Point (analiza riscurilor si a punctelor critice de control). HACCP reprezintã o metodologie si un sistem de management în acelasi timp. Ea este folositã pentru a identifica, a preveni si a controla pericolele sau riscurile care pot apãrea în domeniul siguranței alimentare.

Metodologie

HACCP rste acoperit de către specialiștii Mentori de Gust astfel că procedurile de lucru, normele de igienă în industria alimentară și curățenia în bucătărie să fie realizate cu ușurință de către angajați pe baza strategiei create de către noi.

Pe scurt

Sistemul de Analiză a Riscurilor în Punctele Critice de Control  sau HACCP este o lucrare scrisă ce conține o serie de norme de igienă ce trebuie respectate și implementate de orice persoană juridică care dorește să desfăsoare activități de alimentație publică în țările Uniunii Europene

Salut, cum te putem ajuta?