Politica de Confidentialitate a S.C. Mentori de Gust SRL

Drumul cel mai scurt de la furnizor la profit!

Politica de confidențialitate

Site-ul www.mentoridegust.ro este operat de societatea S.C. Mentori de Gust S.R.L., înregistrată în Iași, Str. Bacinschi nr.3, bl.C4, sc.A, et.7, ap.40, Jud. Iaşi, înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J22/2677/2018, CUI RO 39972996, titulară a contului nr. RO06RNCB0683160958700001 deschis la Banca Comercialã Românã.

Datele personale pe care cumpărătorul le indică la înfăptuirea comenzii, sunt folosite pentru acțiuni direct legate de comanda sa. Datele cu caracter personal sunt stocate și procesate în conformitate cu legislația în vigoare și sunt destinate exclusiv pentru cerințele noastre și nu vor fi dezvăluite altor subiecți. Ca excepție sunt doar furnizorii de transport externi și procesorul de chestionare de satisfacție al clienților. Datele cu caracter personal ale clienților sunt transmise în cea mai mică amploare necesară pentru livrarea fără probleme a produselor, sau constatarea satisfacției clienților. Pentru scopuri de marketing sunt utilizate numai cu acordul dumneavoastră.

Datele personale vor fi prelucrate pe un termen nelimitat.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicățiilor electronice, S.C. Mentori de Gust S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Prin completarea formularului de contact / cerere ofertã / înscriere newsletter pe www.mentoridegust.ro, utilizatorul declară că își dă, în mod expres și neechivoc, consimțământul că datele sale cu caracter personal să fie prelucrate și folosite în viitor de către administratorii www.mentoridegust.ro în următoarele scopuri:

– stabilirea contactului cu clienții;
– prelucrarea comenzilor;
– participarea la concursuri și promoții;
– transmiterea de mesaje de tip administrativ (privind schimbări în site, contul de utilizător, etc);
– informării utilizatorilor privind situația contului de pe www.mentoridegust.ro;
– evoluția și starea comenzilor;
– evaluarea produselor și serviciilor oferite.

Trimiterea Formularului de comandă poate fi anulată în orice moment.

Informațiile solicitate în cazul plăților online intră sub incidența condițiilor de utilizare a procesatorilor de plăti, iar S.C. Mentori de Gust SRL nu va solicita și nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastră.

Conform Legii nr. 677/200, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției.

Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la adresa de email office@mentoridegust.ro

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de confidențialitate, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului de contact, la adresa de email office@mentoridegust.ro sau la numărul de telefon afișat pe site.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

CE DATE PERSONALE COLECTĂM ȘI CUM LE OBȚINEM

1. COOKIES
Colectăm date în mod automat prin utilizarea de Cookie-uri. Un Cookie este un mic fișier text care salvează setările pentru internet. Aproape fiecare pagină web folosește această tehnologie. Aceasta este descărcată de browser-ul dumneavoastră de internet la prima accesare a unei pagini web. La următoarea accesare a acestei pagini web cu același dispozitiv, Cookie-urile și informațiile salvate sunt fie trimise înapoi la pagina web care le-a creat (First Party Cookie) sau către o altă pagină web căreia îi aparțin (Third Party Cookie). Astfel, pagina web recunoaște că ați mai accesat o dată pagina cu acest browser și variază în unele cazuri conținutul afișat.

Pentru mai multe informații privind Cookie-urile utilizate pe pagina noastră web, consultați Politica de Utilizare Cookies.

2. FORMULAR DE CONTACT

Datele cu caracter personal sunt prelucrate de noi conform prevederilor legale în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal. În cazul în care corespondați cu noi sau completați un formular cu date pe pagina noastră web, vă rugăm să aveți în vedere faptul că datele menționate de dumneavoastră pe formularul respectiv vor fi prelucrate în scopurile descrise în continuare:

FORMULAR DE CONTACT

Formular de contact: La trimiterea formularului de contact respectiv, vor fi prelucrate datele dumneavoastră cu caracter personal din categoriile (date de contact și de identificare, precum și textul solicitării dumneavoastră)
Scop: Răspunsul la solicitarea dumneavoastră.
Temei: Interes legitim de a prelucra individual întrebările dumneavoastră și de a putea răspunde credibil.
Durata de stocare: 12 luni
Consecințele refuzului: în situația în care nu furnizați aceste date, nu ne veți putea contacta și nu vă vom putea furniza informațiile solicitate.
Câmpuri de date exacte: Nume complet, E-mail, Telefon, Companie, Mesaj.

CERE O OFERTĂ
Formular de contact: La completarea și trimiterea acestui formular, vor fi procesate următoarele date cu caracter personal: date de contact și de identificare, precum și textul cererii dvs.
Scop: pentru a răspunde la solicitarea dvs.
Temei: interesul legitim de a prelucra individual întrebările dvs. și de a putea răspunde în mod potrivit.
Durata de stocare: 12 luni
Consecințele refuzului: în situația în care nu sunteți de acord cu această prelucrare, nu veți putea să ne contactați și nu vă vom putea oferi informațiile solicitate.
Câmpuri de date exacte: Nume complet, E-mail, Număr de telefon, Companie, Serviciul de care sunteţi interesat, Solicitarea dvs.

4. DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE
Puteți face uz de următoarele drepturi cu privire la procesarea datelor cu caracter personal:

4.1 Dreptul la informații. Puteți solicita o confirmare a procesării datelor dumneavoastră personale și a modului în care acestea sunt utilizate.

4.2 Dreptul la corectare. În cazul în care procesăm date cu caracter personal incomplete sau incorecte, puteți solicita oricând corectarea sau completarea acestora.

4.3 Dreptul la ștergere. Puteți solicita ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal dacă scopul pentru care acestea au fost colectate nu mai există, dacă procesarea acestora contravine prevederilor legale, dacă procesarea acestora afectează în exces interesele dumneavoastră sau dacă procesarea se bazează pe acordul dumneavoastră, acord pe care l-ați revocat. Trebuie să rețineți că pot exista și alte motive care să împiedice ștergerea imediată a datelor dumneavoastră, de exemplu, perioade obligatorii de arhivare, acțiuni pendinte, pretenții, exercitarea sau apărarea unor drepturi legale etc.

4.4 Dreptul la limitarea procesării. Aveți dreptul să solicitați o limitare a procesării datelor dumneavoastră cu caracter personal.

4.5 Dreptul la transmiterea datelor. Ne puteți solicita să vă punem la dispoziție datele dumneavoastră cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat într-un format structurat, uzual și lizibil prin mijloace tehnice, în măsura în care procesăm aceste date în baza acordului dumneavoastră sau pentru executarea unui contract între noi.

4.6 Dreptul la contestare. În cazul în care procesăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru îndeplinirea unor sarcini de interes public, pentru exercitarea unei autorități publice sau în cazul în care facem referire la necesitatea de apărare a unui interes legitim, puteți contesta procesarea acestor date, în măsura în care există un interes legitim prevalent în ceea ce privește datele dumneavoastră cu caracter personal.

4.7 Dreptul la reclamaţie. Dacă sunteți de părere că am încălcat prevederi ale dreptului european în procesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, lezând astfel drepturile dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați pentru a putea clarifica întrebările dumneavoastră. Bineînțeles că aveți dreptul să vă adresați Autorității Române pentru Protecția Datelor, respectiv unei autorități europene de supraveghere.

Aceste drepturi pot fi exercitate direct faţă de S.C. Mentori de Gust SRL. printr-o notificare scrisă la adresa de e-mail office@mentoridegust.ro

Salut, cum te putem ajuta?