Instruire cuptor Rational

Lucrãm cu cele mai eficiente echipamente HoReCa

Cuptorul Rational a revoluționat nu doar modul de gătire a preparatelor, dar și modul de instruire a angajaților astfel încât business-ul tău să fie mai performant, mai eficient, mai orientat către cerințele clienților și personalului.
Cele patru funcții iDensityControl, iCookingSuite, iProductionManager și iCareSystem te ajută să câștigi timp, clienți mulțumiți, să folosești tehnologia în favoarea echipei tale din bucătărie și să ai profit în timp mai scurt.
O unitate inteligentă de gătit așa cum este cuptorul Rational pentru a putea folosi optim încât să crească productivitatea restaurantului tău și să scadă cu 10% consumul de energie electrică, de apă și de muncă fizică are nevoie de un personal care să cunoască detaliile și funcțiile sale. Astfel că deși cuptorul Rational se definește prin eficiență și printr-un mod ușor de utilizare, echipa ta îl va putea folosi la capacitatea maximă doar după un training conceput special pentru a utiliza această unitate inteligentă de gătit.
Accesarea acestui program de instruire pe care Mentori de Gust îl oferă la achiziția fiecărui produs Rational înseamnă că îți dorești să câștigi pe termen lung o echipă care să fie aliată business-ului tău.
Cele patru funcții ale cuptorului Rational folosite într-un mod atent și eficient nu doar că ajută la a avea cele mai bine pregătite preparate, dar și că vei avea bucătări care vor lucra cu plăcere.

Funcția iDensityControl gestionează în mod inteligent circularea aerului în interiorul unității de gătit ca să asigure cel mai bun consum de energie, productivitate și calitate admirabile. Fie că sunt preparate à la carte sau dorești să gătești pentru un eveniment special, cu funcția iDensityControl gătești inteligent și mai gustos. Inclusiv dacă sunt preparate congelate, vei reuși cu ajutorul acestei funcții să le aduci în punctul cel mai potrivit de servire încât să mulțumească toți clienții.

Funcția iCookingSuite face ca unitatea de gătit Rational să fie de încredere, să fie puternică, să fie flexibilă. Ceea ce înseamnă că întrunește toate calitățile pe care le cauți și la angajații tăi, astfel că va aduce plus-valoare echipei tale. Cele 7 funcții de gătit și cele 4 moduri de finisare te ajută să câștigi timp fără să faci rabat de la calitate. Fie că ai nevoie să pregătești în același timp preparate din carne, pește sau legume sau fie că vrei ca același preparat să aibă mereu aceeași calitate, vei folosi funcția iCookingSuite pentru că senzorii inteligenți recunosc dimensiunea, cantitatea și starea alimentelor astfel ca toate să fie pregătite în funcție de nevoile lor. De asemenea, vei putea să întrerupi procesul de gătire și să ajustezi manual dacă este cazul. Bucătarii nu vor trebui să își facă griji în privința rumenirii deoarece specialiștii de la Rational după o cercetare minuțioasă au găsit algoritmul perfect ca preparatul să aibă gradul de rumenire perfect.


iProductionManager înseamnă eficiență. Calculează ce preparate pot fi gătite împreună, pe diferite niveluri, monitorizează stadiile de gătit și îți oferă și posibilitatea să intervii în mod manual asupra preparatelor. În funcțiile de cerințele din bucătărie vei putea alege dacă ai nevoie să optimizezi consumul de energie sau de timp.

iCareSystem este o funcție indispensabilă în bucătărie, iar Rational ține cont de nevoile bucătărilor pentru ca, în final, consumatorul să fie fericit. Acest sistem inteligent de curățare și decalcifiere a cuptorului Rational te ajută să economisești nu doar energie și apă, ci timp pe care îl dedică pentru a igieniza și curăța cea mai importantă mașinărie dintr-o bucătărie: cuptorul. Rational vine în ajutorul tău și cu ajutorul iCareSystem îți dă posibilitatea să fii atent la nevoile clienților în timp ce cuptorul se curăță singur. Un aspect important este că în doar 12 minute, în timp ce tu pregătești ingredientele pentru un nou meniu, cuptorul este pregătit pentru a fi din nou pus la treabă fără a face transfer de mirosuri de la alte preparate. Cele 9 programare de curățare vor fi folosite în funcție de gradul de murdărie astfel ca nu va consuma mai mult decât este necesar. Un mod economic și ecologic de a avea cuptorul mereu curat și pregătit să fie pus la treabă.


Mentori de Gust nu doar că aduce în România produse Rational noi și second-hand, dar te ajută să înțelegi și să folosești corect și optim tehnologia germană.

În final, ”drumul cel mai scurt de la furnizor la profit” este alături de Mentori de Gust.

Rational iVario

iVario a fost gãndit sã lucreze complementar la cuptorul Rational, aducând viitorul aici si acum!

Salut, cum te putem ajuta?