Elaborare și implementare meniu restaurant

Meniuri personalizate pentru clienti multumiti!

Combinãm experiența cu inovația

 

Meniul restaurantului tău îi va face pe clienți să se întoarcă și să te recomande. Pentru a face diferența în industria HoReCa, specialiștii Mentori de Gust elaboreazã meniuri personalizate, adaptate la cerințele consumatorilor, având ca reper de bazã valorile brand-ului  tãu pentru a completa imaginea restaruantului cu preparate impecabile, gustoase și hrãnitoare!

Implementare meniu restaurant

Un meniu complet implementat corect de către echipa ta va fi cartea de vizită a restaurantului tău. Vei avea sprijinul nostru pentru ca tu și echipa să reușiți să puneți în practică strategia întocmită de noi.

Food plating

Astăzi fie că reinterpretăm rețete tradiționale sau vorbim de gastronomie modernă este necesar ca produsul final să fie prezentat într-un mod atractiv și inedit. Arta culinară este caracterizată de îmbinarea gusturilor și aromelor, dar și de modul de aranjare a preparatelor în farfurie. Food-design-ul este unul dintre serviciile de consultanță HoReCa pe care le găsești la noi atunci când concepem meniul potrivit pentru restaurantul tău.

înscrie-te la newsletterul nostru

înscrie-te pentru a fi la curent cu ultimele noastre oferte:
Salut, cum te putem ajuta?