Echipamente HoReCa Profesionale

RATIONAL Germania

RATIONAL Germania

BARON Italia

BARON ITALIA

Zanolli Italia

În 1952 apare lansarea Electropizza, primul cuptor electric de pizza de la Zanolli. Experiența și entuziasmul lui Giovanni Zanolli, combinate cu înțelegerea de afaceri a fiului său Gianfranco, dă naștere primului dintr-o succesiune de produse fine cu un grad ridicat de fiabilitate. În 1982, Zanolli prezintă un brevet extraordinar pentru primul cuptor modular italian, Teorema, conceput pentru a se potrivi cerințelor de producție ale clienților săi. În 1987, mâinile abile ale echipei de proiect Synthesis au pus la punct primul cuptor italian cu tunel ventilat care continuă să fie liderul pieței europene pentru vânzări și gama de produse. Acestea sunt revoluțiile minore și majore care au pus definitiv Zanolli pe primul plan în industria italiană și europeană de preparare a pizza, pâine și produse de patiserie. În 2019, gama de cuptoare pentru pizza este îmbogățită cu AVGVSTO, cuptorul tip boutique care combină stilul, performanțele și economia de energie.

Sirman Italia

De 50 de ani Sirman produce cele mai bune mașini de prelucrare a alimentelor pentru bucătăria profesională, industria mică de procesare a cărnii și comerțul cu amănuntul.
De la ideea antreprenorială a fondatorului Nereo Marzaro până în prezent, Sirman s-a angajat constant cu un nivel ridicat de organizare și muncă în echipă pentru a satisface nevoile a peste 600 de dealeri la nivel național și 126 de țări din întreaga lume, cu produse concepute și fabricate în întregime în Italia.
Astăzi, Sirman este lider în industrie datorită celei mai complete game de mașini de prelucrare a alimentelor, proiectate cu o combinație perfectă de tehnologie și fiabilitate, inovații și soluții pentru a satisface și a depăși cerințele restaurantelor, barurilor, pizzeriilor, măcelăriilor, supermarketurilor, laboratoarelor. , colectivități și plante. Acesta este rezultatul remarcabil al inginerilor care lucrează în fiecare zi în departamente de înaltă tehnologie pentru cercetarea și dezvoltarea de soluții eficiente pentru a extinde în continuare linia.

Salut, cum te putem ajuta?