Cuptoare Rational

Noi si second hand

Cuptorul Rational

O bucătărie de top are nevoie de echipamente profesionale de cea mai bună calitate. De aceea noi îți livrăm cuptoare Rational noi, cele mai inteligente unități de gătit de pe piață. Am ales acest lucru pentru ca business-ul tău să crească într-un mod rapid, dar eficient și rezultatele să fie pe termen lung.

Cuptorul Rational înseamnă performanță, randament maxim, preparate gătite impecabil, așadar câștigi timp și clienți impresionați de calitatea pe care tu o servești.

Rational - eficient, dar și prietenos cu mediul

Achiziționarea  unui cuptor Rational îti va aduce în bucãtãria ta profesionalã un utilaj care gătește à la carte, își calculează gradul de încărcare și în funcție de acest lucru setează temperatura,de asemenea stabilește programul de curățare în funcție de gradul de murdărie, însă, cel mai important, economisește energie, apă și este cu 50% mai productiv decât orice concurent.

Cuptoare Rational Second-Hand

Am ales să aducem pentru tine echipamente profesionale second-hand care să aducă profit business-ului tău, de aceea direct de la furnizorii din Germania avem cuptoare Rational care sunt de neegalat pe piața utilajelor second-hand.

Cuptorul Rational care ajunge la tine va trece printr-o revizie generală, schimbarea sondei, și a chederului direct în Germania pentru a fi la standardele impuse de către brand.
Livrarea, montajul și instruirea personalului sunt oferite de către noi.
De asemenea, cuptorul Rational second-hand beneficiază de 6 luni  garanție.

Scurtã recapitulare: Cuptorul Rational are urmãtoarele beneficii:

Rapiditate, eficiențã, consum redus de energie, productivitate mare si mai ales, prietenos cu mediul, din aceste motive, cuptorul Rational, atât nou cãt și second-hand, este alegerea perfectã pentru bucãtaria restaurantului tãu.

Salut, cum te putem ajuta?