Consultantã în alegerea meniului de nuntã

Consultanta meniu de nunta, Management Restaurant

Consultanțã în gastronomie

De ce ai nevoie de un consultant în gastronomie? Deschiderea unui restaurant, bistro sau chiar un food-truck este o alegere pe care din ce în ce mai mulți pasionați de gastronomie o fac. Însă, entuziasmul tinerilor antreprenori scade în intensitate când realizează că...

Cuptor Rational second hand – beneficii

Bucătaria unui restaurant are nevoie de utilaje gastronomice profesionale, de un cuptor profesional care să ușureze munca personalului, să aibă un timp de gătit rapid și eficient, să aducă beneficii afacerii, pentru că tu îți dorești clienți mulțumiți care să te...

Implementarea HACCP în restaurante

Implementarea planului HACCP în restaurant Sistemul de Analiză a Riscurilor în Punctele Critice de Control pe scurt HACCP este un instrument esențial pentru orice business din industria alimentară. HACCP nu este doar o lucrare scrisă ce trebuie prezentată Autorității...

Legea Risipei Alimentare

Legea risipei alimentare Risipa alimentară este un fenomen care ne preocupă pe fiecare dintre noi, începând cu 2016 România a adoptat Legea 217/2016 privind diminuarea risipei alimentare astfel că operatorii economici din domeniul alimentar sunt nevoiți să elaboreze...

Sesiuni de gãtit pentru profesionisti

  Sesiunea  de gătit marca Mentori de Gust Aducem pe piață sessiuni de gătit pentru cei care își doresc să învețe despre ce înseamnă să concepi un meniu inovativ și gustos, pentru cei care vor să cunoască ce presupune munca într-o bucătarie de top, dar și pentru...
Salut, cum te putem ajuta?