Mentori de Gust

O întreagă echipă, doar pentru tine!

Mentori de Gust ofera consultanta horeca si consultanta in gastronomie, termeni aproape identici, dar cu functii diferite, prima avand o arie de sericii oferite mai mare, printre ele fiind inclusa si partea de gastronomie.

Mentori de Gust are ca valori esențiale integritatea, inovatia, responsabilitatea, lucrul în echipa și orientarea cãtre client, pentru a putea oferi servicii de consultanta HoReCa de calitate.

Scopul nostru este să facilităm cresterea afacerilor HoReCa într-un mod organic, sanatos, bazat pe realitatea mediului de business romanesc, având ca reper mentalitatea si viziunea unor afaceri care au rezultate.

Specialistii Mentori de Gust iti ofera consultanta in gastronomie, de la gasirea solutiilor care sa iti creasca afacerea ta pana la organizarea si implementarea fluxului tehnologic si a sistemelor de siguranta necesare.

Service Cuptor Rational

Din respect pentru cuptorul tau

 Echipa noastră de experți în cuptoare Rational este aici pentru a vă oferi servicii de încredere și de înaltă calitate. Suntem specializați în repararea și mentenanța cuptoarelor Rational, astfel încât să vă puteți baza pe noi pentru a vă ajuta să vă mențineți echipamentele în stare optimă.

OFERIM SERVICII PREMIUM

Recomandăm cea mai eficienta modalitate de echipare a bucatariei, îti oferim solutii pentru a implementa corect principiile HACCP si cream pentru tine meniul care să îti aducă clienți multumiti.

Suntem alãturi de tine!

Mentori de Gust te ajuta sa alegi produse horeca de calitate, pentru ca drumul de la furnizor la profit sa fie cât mai scurt!

Furnizori buni – produse de calitate

Ingrediente de calitate – Clienti satisfacuti

OBTINE

PROFIT MAXIMIZAT

ALATURI DE PROFESIONISTI

Hai sã faci profit mai mare!
Salut, cum te putem ajuta?