Consultanțã în gastronomie

Evaluarea locației

Un prim aspect al unui business din industria HoReCa (România) este evaluarea spațiului în care se va desfășura activitatea economică. Pentru cei care își doresc un spațiu care nu doar să obțină autorizația de funcționare, ci să fie locul care fidelizează clienții și aduce profit, am creat servicii de consultanță eficiente pornind de la evaluarea proiectului, a locației și până la a revizui întreg procesul gastronomic pentru ca scopul final să fie ridicarea nivelului profesional al business-ului.

 Echipamente bucãtãrie profesionalã

Mentori de Gust are răspunsurile potrivite la întrebările referitoare la echipamentele necesare unei bucătării profesionale.

Am identificat utilajele de care business-ul tău are nevoie ca să atingă performanța: echipamente HoReCa profesionale ce îndeplinesc criteriile cele mai importante: precizie, ergonomie, calitate premium, durabilitate.

Asistență în dotarea și utilarea bucătăriei

Amenajarea restaurantului presupune o serie de provocări pentru care noi avem soluții, însă indiferent de dimensiunea proiectului, deschiderea unui restaurant implică cunoașterea și implementarea procedurile HACCP, domeniu care este acoperit de către specialiștii Mentori de Gust astfel că procedurile de lucru, normele de igienă în industria alimentară și curățenia în bucătărie să fie realizate cu ușurință de către angajați pe baza strategiei create de către noi.

Recrutarea, selecția și personalului calificat

Bucătaria utilată optim are nevoie de personal calificat instruit să folosească corect și în siguranță echipamentul.

De aceea, în ciuda crizei de personal cu care se confruntă industria HoReCa ne ocupăm cu recrutarea, selecția și instruirea personalului pentru că ne dorim ca echipa business-ului tău să îți fie aliată.

Optimizarea fluxului tehnologic

Restaurantul tău are nevoie de identitate și de un design interior care să fie în acord cu valorile brand-ului, însă de cele mai multe ori doar un consultant cu experiență în industria HoReCa are viziunea și imaginea potrivite să găsească modalitatea perfectă de a amenja bucătaria și anexele, astfel ca fluxul tehnologic al unui restaurant să se desfășoare cu ușurință de către întreg personalul, să nu obstrucționeze  zona de restaurant, să se desfășoare în condiții optime și de siguranță activitatea de producție și de servire.

Salut, cum te putem ajuta?