Fii la curent cu ultimele știri și evenimente din zona gastronomicã
Mentori de Gust - Drumul cel mai scurt de la furnizor la profit!Ambalajele viitorului sau 5 moduri prin care ai un restaurant sustenabil
Legea Risipei Alimentare
Legea risipei alimentare Risipa alimentară este un fenomen care ne preocupă pe fiecare dintre noi, începând cu 2016 România a adoptat Legea 217/2016 privind diminuarea risipei alimentare astfel că operatorii economici din domeniul alimentar sunt nevoiți să elaboreze...
Conceptul de Dark Kitchen în România
Consultanțã în gastronomie
De ce ai nevoie de un consultant în gastronomie? Deschiderea unui restaurant, bistro sau chiar un food-truck este o alegere pe care din ce în ce mai mulți pasionați de gastronomie o fac. Însă, entuziasmul tinerilor antreprenori scade în intensitate când realizează că...
Cuptor Rational second hand – beneficii
Bucătaria unui restaurant are nevoie de utilaje gastronomice profesionale, de un cuptor profesional care să ușureze munca personalului, să aibă un timp de gătit rapid și eficient, să aducă beneficii afacerii, pentru că tu îți dorești clienți mulțumiți care să te...
Sesiuni de gãtit pentru profesionisti
Sesiunea de gătit marca Mentori de Gust Aducem pe piață sessiuni de gătit pentru cei care își doresc să învețe despre ce înseamnă să concepi un meniu inovativ și gustos, pentru cei care vor să cunoască ce presupune munca într-o bucătarie de top, dar și pentru...
Implementarea HACCP în restaurante
Implementarea planului HACCP în restaurant Sistemul de Analiză a Riscurilor în Punctele Critice de Control pe scurt HACCP este un instrument esențial pentru orice business din industria alimentară. HACCP nu este doar o lucrare scrisă ce trebuie prezentată Autorității...